top of page

Past Events

Jännittää miten paljon saamme vieraita näytökseen

Olemme saaneet upeat tilat Scandic Hotel Parkilta ja hotellinjohtaja Kari Kurpalta käyttöömme. Nyt vain jännittää, miten paljon saamme näytökseen vieraita. Pidetään peukkuja! Huomenna olemme klo 12 alkaen meikkaamassa, kampaamassa ja harjoittelemassa kävelyä. Myyntipöydät ovat valmiina klo 16 alkaen ja itse tapahtuma alkaa klo 19. Showtime klo 20 ja lopuksi arvomme kumppanien lahjoittamat arpajaispalkinnot ja huutokauppaamme FINSKin kengät.

Lähes kaikki Havis Amandan Nuorkauppakamarin naiset ovat ensimmäistä kertaa malleina muotinäytöksessä ja moni on tuonut vielä muutakin omaa osaamistaan tapahtumaamme. Amandojen Pipa Thiel opettaa mallit kävelemään, pitää kenraaliharjoitukset ja lähettää tiukan aikataulun mukaan mallit huomenna lavalle. Oikealla näkyvässä kuvassa tuplapakkaus mukana olevia Amandoja. Tervetuloa!


Recent Posts
bottom of page