top of page

Past Events

Katajanokan rotarien tehokas muotinäytöstiimi kiittää lämpimästi kaikkia näytöksen järjestelyihin os


Katajanokan rotaryklubin presidentti Jari Palvola on erittäin tyytyväinen tehokkaan ja innostuneesti toimineen muotinäytöstiiminsä aikaansaannoksiin. Tällä tiimillä järjestettiin ensimmäinen rotarien muotinäytös. Tiimin jäsenet vasemmalta oikealle: Harriet Väänänen, tuleva presidentti 2016-2017, Tuula Erolainen, tuleva presidentti 2017-2018, Ritva Nyberg, Past President. Miesvaltaisessa organisaatiossa on ilo huomata, että miehet voivat olla näin avoimia uusille ideoille ja erityisesti naisia kiinnostavan tapahtuman järjestämiseen. Oli upeaa nähdä miestenkin tekevän innokkaasti töitä muotinätyöksen onnistumiseksi!

Tiimimme kiittää kaikkia yhteistyökumppaneita tehokkaasta ja innostuneesta yhteistyöstä, jolla kerättiin WWF:n Itämerityöhön yli puolet suurempi potti kuin koskaan aiemmin Save The Baltic Sea Festivaalien konserteilla. Varoja kerättiin pääsylipputuloista ja arpajaistuloista. Kumppanit lahjoittivat myös osan myyntipöytien tuotoista WWF:lle lahjoitettavksi tai antoivat suoria rahallisia lahjoituksia. Kumppanien lahjoittamien arpajaispalkintojen ja työn sekä tilojen arvo oli kymmeniä tuhansia euroja. Näin olemme taas hienosti edistäneet Itämeritietoisuutta niin rotarien kuin suuren yleisönkin tahoille.


Recent Posts
bottom of page