top of page

Past Events

Vain 11 päivää Raikas ja Rakas Itämeri muotinäytökseen

Muotinäytöstiimiimme on tullut uusia jäseniä ja osa kumppaneistamme on vaihtunut. Huikealla tavalla näytöksestä on tulossa entistäkin parempi kokonaisuus. Viimeisin kumppanimme paljastetaan vähän myöhemmin.

Saimme tänään lähetyksen Kalevalakorulta, joten muotinäytöksen korut ovat ajoissa käytössämme. Mallit ovat käyneet ensimmäisissä sovituksissaan ja sovitukset jatkuvat ensi viikolla. Juontaja Ilkka Ahtiaiselle on toimitettu toiveita illan kulusta ja tärkeistä kysymyksistä. Kampaukset tehdään Amiston opiskelijoiden ja opettaja Satu Merimaan sekä meikit Oopperan maskeerajan Emma Korosuon toimesta Bohon meikeillä. Viimevuoden villit ja merelliset meikit muuttuvat tänä vuonna yllättävästi päämaskeeraajamme Emman hienojen suunnitelmien ja muotitalojen toiveiden mukaisiksi. DJ John Tackmanille on esitetty veitikkamaisia toiveita mielenkiintoisesta musiikista ja hän koostaa näytökseen jälleen hienon musiikkicoctailin. Birgitta Öynap lahjoittaa näytökseen kenkävarastonsa parin kätevän apulaisensa mukana. Lavan, valot ja äänentoiston hoitaa Sound Engine erinomaisella ammattitaidollaan. Moni asia alkaa olla pulkassa ja paljon on vielä tehtävääkin viimeisen puolentoista viikon aikana ennen näytöstä. Itämeri on meille kaikille tärkeä asia!

Kuvaaja Janne Gröning

Molemmat lahjoituskohteemme tekevät hyvää työtä Itämeremme hyväksi. Tässä BSAG:n viesti meille kaikille:

Rakas Itämeremme on yksi maailman saastuneimmista meristä. Yhteen kietotuneiden ongelmien ratkaisuun tarvitaan ratkaisuja monilta eri aloilta.

BSAG tekee työtä Itämeren ekologisen tilan parantamiseksi tuomalla yhteen kulloinkin tarvittavia, vaikutusvaltaisia tahoja – yrityksiä, tutkijoita ja poliittisia päättäjiä.

Kunnianhimoisella agendalla on Itämeren alueen ruoantuotannon ravinnepäästöjen minimointi, jätevesien ravinnepäästöjen kierrättäminen ja vaarallisten aineiden riskien vähentäminen.

Kuvaaja Janne Gröning

Recent Posts
bottom of page